Кореново лечение2023-10-27T18:45:13+03:00

Кореново лечение

Микроскоп за кореново лечение

Ендодонтията представлява кореново лечение на зъбните канали. Това се налага при възпаление на нерва на зъба, а релечение се налага, когато има предишно неуспешно кореново лечение. При лечението на кореновите канали ние залагаме на най-новите методики и материали както и на инструменти, които ни дават сигурност по време и след лечението.

Нашите ендодонтски услуги

Професионално кореново лечение с микроскоп

Дентална манипулация в Дентакрон.

В Дентакрон ние вярваме, че трябва да се положат всички усилия за спасяването на естествените Ви зъби. Нашата ендодонтска услуга осигурява цялостна грижа за здравето на Вашите зъби, предлагайки кореново лечение или релечение под микроскоп. Понякога при отстраняването на стари заплънки или отсепарирани (счупени) инструменти, денталният микроскоп е незаменима чат от практиката.

Ако изпитвате зъбна болка или подозирате проблем с кореновата система на зъба, не отлагайте да потърсите професионална помощ. Свържете се с нас за да насрочите консултация с нашия опитен ендодонтски екип и да направите първата стъпка към по-здрава усмивка без болка.

Често задавани въпроси

Имам лекуван зъб но ме боли! Защо?2023-10-14T08:57:36+03:00

Много често се налага да се извърши повторно лечение на каналите, въпреки че са лекувани преди години. Причина за това са микроорганизмите и техните токсини, които трябва да се отстраняват чрез повторна механична и химична обработка на каналите.

Има ли болка при кореново лечение?2023-10-14T08:57:55+03:00

Страхът, който пациентът изпитва към кореновото лечение се превръща в приятна процедура под действието на анестетика (упойка).