Изключителната зъботехническа лаборатория на Дентакрон

Циркониеви коронки на Дентакрон.

Ние в Дентакрон сме горди да предложим на нашите пациенти едно наистина изключително стоматологично изживяване с подкрепата на нашата модерно оборудвана вътрешна зъботехническа лаборатория. За разлика от традиционните дентални лаборатории, които приемат поръчки от външни клиники, нашата лаборатория работи само за вътрешни цели, като гарантира, че нашите пациенти получават най-високото качество при изработка на зъбните коронки.

Модерна лаборатория

Защо вътрешната зъботехническа лаборатория е от значение

Отдаденост на качеството

С вътрешната ни зъботехническа лаборатория ние имаме пълен контрол върху техниките и детайлите в процеса на изпълнение за създаване на Вашите зъбни възстановявания. Тази отдаденост на качеството ни позволява да поддържаме най-високите стандарти на майсторство и да гарантираме, че всяка реставрация отговаря на нашите строги критерии за съвършенство. Гарантираме, че използваме само най-добрите материали и се придържаме към най-висок клас изпълнение на всяка една реставрация.

Безпроблемно сътрудничество

Нашата зъботехническа лаборатория работи в тясно сътрудничество с нашите зъболекари и членове на екипа, насърчавайки безпроблемна комуникация между лекар, зъботехник и пациент. Това тясно партньорство гарантира, че Вашите зъбни възстановявания са прецизно съобразени с Вашите уникални нужди и безпроблемно интегрирани във Вашата усмивка.

По-бързо време за изпълнение

С помощта на вътрешната зъботехническа лаборатория, ние можем значително да намалим времето за изпълнение на Вашите зъбни възстановявания. Това означава, че прекарвате по-малко време в чакане и повече време, наслаждавайки се на Вашата красиво възстановена усмивка.

Персонализирани решения

В Дентакрон разбираме, че всеки пациент има индивидуални дентални нужди и естетически предпочитания. С нашата вътрешна зъботехническа лаборатория можем да персонализираме всяко възстановяване, за да съответства на естествените характеристики на Вашите зъби и да Ви осигурим усмивка, която наистина отразява Вашата личност.

Нанасяне на керамика в дентална лаборатория Дентакрон.

Качество спрямо цена

Благодарение на това, че клиниката разполага със собствена лаборатория ние можем да предложим много високо качество спрямо по-ниската крайна цена на коронките. Ако искаме да постигнем подобни съвършени резултати с чужди зъботехнически лаборатории, които са на световно ниво като нашата това би оскъпило цената на крайния продукт поне с 50%.

Нашите зъботехнически лабораторни услуги

Отдаденост и съвършенство

В Дентакрон, нашата ексклузивна вътрешна зъботехническа лаборатория е доказателство за нашия ангажимент да ви предоставим несравнимо дентално съвършенство. С нашите квалифицирани техници, най-съвременна технология и непоколебима отдаденост на качеството, ние сме тук, за да създадем красиви, дълготрайни усмивки за нашите ценени пациенти.

Дизайн с exocad в дентална лаборатория Дентакрон.