Естетика2023-10-27T18:57:05+03:00

Естетика

Случай 15 - преди лечениеСлучай 15 - след лечение

Естетичната стоматология в последните години се развива с бързи темпове, благодарение на навлизането на новите технологии в стоматологията. Необходимо е да се установи какво трябва да се коригира и с помощта на нови подходи да постигнем максимална естетика. Постигането на съвършенство при всеки пациент е индивидуален.

Холивудска усмивка

Случай 15 - преди лечениеСлучай 15 - след лечение

Вашата усмивка е нещо повече от набор от зъби. Това е отражение на Вашата личност, увереност и цялостно благосъстояние. Ако искате да подобрите усмивката си и да преобразите живота си, нашата цялостна услуга за трансформация на усмивка е тук, за да Ви помогне да постигнете лъчезарната усмивка на Вашите мечти.

В Дентакрон имаме удоволствието да Ви предложим възможността да изпитате магията на холивудската усмивка. Холивудската усмивка не е запазена само за звездите, това е зашеметяваща и сияйна усмивка, която може да бъде и Ваша, изработена от нашия квалифициран екип от дентални специалисти.

Ние разбираме трансформиращото въздействие, което красивата усмивка може да има върху Вашето самочувствие и качество на живот. Нашата услуга за холивудска усмивка съчетава майсторството на козметичната стоматология с модерни стоматологични техники, за да създаде персонализиран план за лечение, съобразен с Вашите уникални нужди и желания.

Нашите услуги за холивудска усмивка

Често задавани въпроси

Дълготрайни ли са естетичните корекции?2023-10-14T09:02:21+03:00

С подходяща грижа и поддръжка, естетичните корекции могат да се запазят дългосрочно. Порцелановите фасети например, са много издръжливи и могат да останат непокътнати в продължение на много години. Важно е обаче да поддържате отлична орална хигиена и да посещавате редовно зъболекаря си, за да запазите дълголетието на Вашата холивудска усмивка.

Колко време отнема да постигнете холивудска усмивка?2023-10-14T09:03:03+03:00

Продължителността на трансформацията на Вашата холивудска усмивка зависи от Вашия специфичен план за лечение, който е персонализиран според Вашите дентални нужди и цели. Нашият опитен дентален екип ще Ви предостави персонализиран график по време на първоначалната Ви консултация.

Какво е холивудска усмивка?2023-10-14T09:03:44+03:00

Холивудската усмивка е индивидуално естетически коригиране на зъбите, което има за цел да създаде зашеметяващ и перфектно подреден набор от зъби, често срещани сред холивудските знаменитости. Включва различни козметични стоматологични процедури, като избелване на зъби и порцеланови фасети, съобразени с уникалните черти на лицето и предпочитанията на всеки пациент.

Какво може да не Ви харесва в усмивката?2023-10-21T13:29:20+03:00

Много често венците влошават естетиката, но също така могат многократно да я подобрят. Отдръпването на венците или излишъка на венечни тъкани много често влошава естетиката. Коригирането им с минимални безболезнени интервенции водят до желания резултат.

Предвидими ли са резултатите при естетичните възстановявания?2023-10-14T09:04:52+03:00

Преди лечението на пациента в клиниката се прави дигитален дизайн на усмивката на пациента, с което може да се променят форми, размери и цвета на зъбите по желание на пациента, като това остава на фокуса на лекуващия лекар и зъботехник.

Защо да изберете Дентакрон за Вашата Холивудска усмивка?

Зъболечение в Дентакрон

Екипът на клиниката е специализирана при цялостните възстановявания на усмивки. През годините имаме стотици цялостни възстановявания и сме експерти в това, което правим. За стриктното следене на протокола при изработка на коронки, клиниката разполага със собствена вътрешна лаборатория. Освен за бялата естетика на коронките, лекарите ни отделят изключително голямо внимание на венците за червената естетика. Стотиците щастливи пациенти преминали през цялостна рехабилитация ни дават повече енергия и хъс за да сме перфекционисти от А до Я.