Защо да изберете Кърджали за Вашето дентално лечение?

Има ред причини за да изберете дентално лечение в Кърджали като дестинация и тук ще цитираме отзивите и сравненията на наши пациенти които вече са го направили.

Ако сравним средната работна заплата, цените на стоки и услуги в големите градове като София, Пловдив, Варна – тук в Кърджали заплатите и цените на стоки и услуги са по-ниски. Така и ценообразуването при качественото дентално лечение е съобразено със стандарта на региона.

Сградата на дентална клиника Дентакрон с изглед към облаците.
  • „Не успяхме да намерим професионалист в нашия град, който да ни обясни толкова подробно и ясно плана за лечение.“

  • „Времето, за което ми върнахте усмивката е удивително, ако бях направил подобно лечение там където живея, сигурно щеше да продължи години.“

  • „Проведеното имплантологично лечение беше без болка, дори не съм приемал/а никакви обезболяващи.“ – Това са отзивите на над 95% от пациентите ни.

  • „За подобно лечение при известна клиника в София ми поискаха 4 пъти по-голяма сума, а отношението към мен беше меко казано непрофесионално в сравнение с вас.“

  • „Целият ви екип е прекраксен, чак ми е мъчно, че няма по-често да ви видим.“

  • „Радвам се, че взех решението да се лекувам тук при вас. Всичко премина без болка и стрес, защото вдъхвате голямо доверие, просто професионализмът се усеща.“

  • „Хотелът, който ми препоръчахте да отседна, е на две крачки и качество спрямо цена е просто топ.“

  • „Докато бях на лечение, имах възможността да обикалям много красиви места, регионът просто е уникален.“

  • „Храната по ресторантите е супер вкусна и евтина.“

Вашето посещение в Кърджали

Разбираме, че посещението на дентална практика в нов град може да бъде едновременно вълнуващо и непознато. В Дентакрон ние се стремим да направим вашето стоматологично пътуване възможно най-безпроблемно и без стрес. Независимо дали пътувате от близкия град или идвате отдалеч, събрахме важна информация, за да Ви помогнем да планирате посещението си и да осигурите безпроблемно стоматологично изживяване.

Денталното лечение в друго населено място не е пречка, а възможност!

Екипът на дентална клиника Дентакрон с визитни карти с изглед отгоре.

В Дентакрон посрещаме пациенти от цял свят и се ангажираме да предоставяме изключителни стоматологични грижи и персонализирано внимание. Тук можете да намерите по-високо качество на същата услуга спрямо вашето населено място на по-достъпни цени. Ние се стремим да направим Вашето посещение удобно и полезно. Имаме много пациенти, които избраха Дентакрон за тяхното дентално лечение в Кърджали.

Ако имате допълнителни въпроси или се нуждаете от помощ при посещението си, не се колебайте да се свържете с нас. Очакваме с нетърпение да ви посрещнем и да ви предоставим най-висококачествената стоматологична помощ, която надхвърля очакванията Ви.