За нас2023-10-23T23:03:54+03:00

Кои сме ние?

Ние сме една от най-добрите дентални практики в страната. Нашите пациенти са от най-различни области на България, също така и от чужбина. Лекарите ни в клиниката са с различни признания в областта на имплантологията и естетичната стоматология. Можем да се похвалим с това, че нямаме нито един загубен имплант от хилядите направени имплантации до момента. С цел да останем в челните редици на денталния сектор, ние съчетаваме нашия опит с най-съвременните технологии, за да осигурим най-високо качество на грижите.

Нашите лекари имат над:

5000+
Лекувани пациенти
7000+
Поставени импланти
Екипът на дентална клиника Дентакрон с визитни карти с изглед отгоре.

Постижения на екипа през годините

Лекарите на дентална клиника Дентакрон на Sofia Dental Meeting.
  • След интензивната практика в немско-швейцарска клиника, нашите специалисти продължиха своята квалификация със световно признати курсове и обучения.

  • Лекарите ни имат интерес и квалификации също и в зъботехниката, която е неизменна част от създаването на съвършени усмивки.

  • Горди сме с това, че сме спечелили първо място в международния конкурс ,,Усмивка на годината“.

  • Един от главните ни имплантолози участва като лектор в международен форум за имедиантно имплантиране и възстановявания върху импланти (All on 4 и All on 6)

Често задавани въпроси

Ако имате някакви допълнителни въпроси или притеснения, които не са разгледани в този раздел с често задавани въпроси, не се колебайте да се свържете с нас. Нашият екип е посветен на това да Ви предостави цялата информация и подкрепа, от която се нуждаете, за да постигнете оптимално орално здраве и красива усмивка.

Какво мога да очаквам по време на първото си посещение?2023-10-14T09:06:31+03:00

По време на първото Ви посещение ще отделим време, за да Ви опознаем, да разберем Вашите дентални проблеми и цели и ще проведем цялостен преглед на Вашето орално здраве. Това може да включва рентгенови снимки на зъбите, прегледи за орални заболявания и обсъждане на Вашите възможности за лечение. Нашият екип ще създаде персонализиран план за лечение, съобразен с Вашите нужди и ще отговори на всички въпроси или притеснения, които може да имате.

Какви предпазни мерки предприемате, за да гарантирате безопасността на пациентите?2023-10-14T09:07:20+03:00

Безопасността на пациентите е наш основен приоритет. Ние стриктно се придържаме към протоколите за контрол на инфекциите и поддържаме стриктни практики за стерилизация, за да осигурим чиста и безопасна среда. Нашият екип е в крак с най-новите насоки и спазва всички необходими предпазни мерки, за да защити здравето и благосъстоянието на нашите пациенти.

Колко често трябва да посещавам зъболекар за редовни прегледи?2023-10-14T09:07:52+03:00

Обикновено препоръчваме да планирате редовни стоматологични прегледи и почиствания на всеки шест месеца. Честотата обаче може да варира в зависимост от Вашите нужди за орално здраве. Нашите дентални специалисти ще предоставят персонализирани препоръки въз основа на Вашите уникални обстоятелства.

Приемате ли нови пациенти?2023-10-14T09:08:16+03:00

Абсолютно! Независимо дали сте нов в района или търсите нов дентален лекар, за нас ще бъде чест да се погрижим за Вашите нужди за орално здраве и да бъдем Вашият дентален дом.

Как мога да си запазя час?2023-10-14T09:10:56+03:00

Насрочването на среща с нас е лесно. Можете да ни се обадите на +359 87 83 808 83 или да използвате нашата онлайн форма за заявка за среща на нашия уебсайт. Нашият любезен персонал ще се радва да Ви помогне да намерите удобно време, което отговаря на Вашия график.

Какви услуги предлагате?2023-10-14T09:13:08+03:00

Ние предлагаме широка гама от стоматологични услуги, включително превантивни грижи, козметична стоматология, възстановителни лечения, зъбни импланти, пародонтология, ендодонтия и други. Нашата цел е да отговорим на всичките Ви нужди за орално здраве под един покрив, като Ви помогнем удобно и ефективно да получите грижите, от които се нуждаете.

Какво отличава вашата дентална практика от другите?2023-10-14T09:13:44+03:00

В нашата дентална практика ние се отличаваме с предоставянето на изключителна дентална грижа, която е съобразена с уникалните нужди на всеки пациент. Нашият квалифициран екип от професионалисти по дентална медицина съчетава експертиза, напреднали технологии и състрадателен подход, за да осигури изключителни резултати и да осигури комфортно и положително изживяване за нашите пациенти.

Отзиви

Вижте какво казват пациентите ни за нас

Вижте какво казват пациентите ни за нас

„Идвам от Германия и съм изключително доволен от услугите на клиниката. Имах доста болки и проблеми със зъбите, за които се погрижи страхотният екип. Впечатлен съм от начина на работа – вниманието към детайлите, търпението и приятелското отношение. Изготвиха ми фактура по немските дентални стандарти, която я приеха от здравната каса в Германия и разходите бяха възстановени, за което искрено благодаря. Радвам се, че направих правилния избор.“

Иконка на отзив

Tuncer Mehmed

Впечатлена съм от високият професионализъм и от невероятният екип на Dentakrone!!! Най-модерната и естетична дентална клиника в която съм била!!! Струваше си да пътуваме чак от Варна до вас!!!

Препоръчвам Ви горещо на всички!!!

Иконка на отзив

Silvia Simova

Екип от млади професионалисти , работещи с най-съвременната технология и методи. Много съобразителни , отлично отношение и подход към пациента.

Сърдечни благодарности на др Ерол и целият екип.

Иконка на отзив

Aylin Singh

„Благодаря много за метаморфозата! Невероятен екип, невероятен професионализъм и добро отношение към пациента. Бих спокойно казал че са едни от най-добрите! Благодаря отново. Продължавайте във същия дух!“

Иконка на отзив

Shabanali Osman

Най доброто обслужване ,с най прекрасният млад и амбициозен екип!
Услуги на високо ниво от начало до край!
Квалифициран и приветлив персонал, професионализъм и качество ,индивидуален подход към всеки пациент ,модерна технология …
Очарована съм ! Радвам се,че попаднах на екип на който мога да разчитам при всеки дентален проблем
Благодаря за прекрасното отношение и качествените услуги!

Иконка на отзив

S Chavush

Професионализъм от а до я!

От изготвяне на транспарантна оферта, до информиране на пациента, коректни и ясни отговори на евентуалните въпроси, планиране на цялостния процес на лечение… Даже и в комплексен случай като моя!

Направо не е за вярване, че има такива млади и кадърни специалисти!

Благодарности на др. Евгин Ахмед и екипа му!

Иконка на отзив

Z N

Amazing dental clinic. Best dental clinic. The best competent and friendly people. Very, very happy with job what they do for me. I would recommend for their professionalism and competence.

Thankyu Dentakrone

Иконка на отзив

ion diaconu